Sunshine Blogger Award#2

wp-image-178139734

 

I am honored and overwhelmed to be nominated once again for these Sunshine blog awards. I am so grateful to every one who feels inspired by my blog and who take their time to read through each post. I am Glad to Receive this award from Sunil

He is great writer, you will be inspired by his words and you can learn so much from his blog. Please Do have A visit to his blog to Experience best use of words. From here

Here are the rules for this award:

  • Thank blogger (s) who nominated you in a blog post and link back to their blog.
  • Answer 11 questions that the blogger asked you.
  • Nominate 11 blogs to receive the award and write them 11 new ones.
  • List the rules and display the sunshine blogger award logo in your post or on your blog.

My Questions to you guys

  1. What is your bigger regret

2. Who is your mentor

3. How do you spend your free time?

4.What is the first thing you will do if you win half a million

5.What is the most important thing in your life right now

6.What is the craziest thing that has ever happened to you?

7.why did you choose to blog

8.What is the most difficult decision have you ever taken before

9.How would you describe your blogging style?

10.Your real name is?

11.Who would you choose between your mother and father

My answers to  Sunil ?

  1. What you think about My Blog ?Ans: Your blog is inspiring and teaches a lot about humanity 
  2. Which is your Favourite Blog from your own writings and why?                                                 Ans:Journey of my life, because I share my life experiences with people and share with them what God have done for me.
  3. What Sunshine means in your Life?                                                      Ans:That my future is bright
  4. What you want to Achieve in your life?                                                Ans: Many things but the most important one is to put an everlasting smile on my parents face .
  5. who You Admire most?       Answer: My family
  6. What Friends means to you in your life?                                 Answer: I take them as part of my family
  7. Religion or Spiritual ? what you will choose n Why?                    Ans:Religion because God things never fade and God will always remain God he never changes no matter what.
  8. Anything you want to change in your Life at Present, If you can ?Ans: Nothing, whatsoever is happening in my present life right now is the will of God.He knows best.
  9. What you will do if you ask to Stop Drug Abuse ? Few Suggestions?                                          Ans: Teach children how to handle peer pressure from friends who take drugs.Find something to do so that you look busy, make sure you stay away from bad friends or the ones who influence you in a bad way
  10. What you like to do in your free time?                                                     Ans: Practice my dance moves

HERE I MY NOMINEES  :

  1. https://courtneylivin.com
  2. https://itsagirldream.wordpress.com
  3. http://benaqiba.com
  4. https://danielasoria
  5. https://whenwomeninspire.com
  6. https://andreeatheodorablog.wordpress.com
  7. https://aklushblog.wordpress.com
  8. https://susiesopinions.blog
  9. https://nyphewrites.wordpress.com
  10. https://heyitsleaa.wordpress.com
  11. https://dasalavric.com.                                                                              Thank you for stopping by have a blessed day
Advertisements

Published by Tashnee V Mavee

Fashion stylist , fashion blogger and Lifestyle blogger

24 thoughts on “Sunshine Blogger Award#2

  1. Thank you so much for the nomination. When I first had my blog, I accepted several awards. Now I have so many sellers asking me to review their products, that my 1 or 2 posts a day have to be those.

    Congratulations.

    Like

Leave a Reply to boundlessblessingsblog Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: