The Liebster Award #2

Liebster-Award-678x381Now I am speechless to announce that Dynaxty has nominated me for The Liebster Award #2. This came as such an surprise to me. Wow thank you guys.

Please do check out Dynaxty blog. he is  an awesome writer Here is the link to his blog

The rules for the Liebster Award:

  1. Acknowledge the blog that nominated you and display the award
  2. Give 11 random facts about yourself
  3. Nominate 11 blogs
  4. Notify them of the nomination
  5. Give them 11 questions to answer

7random fact about me:

1. I love to read
2.I dreaming a lot
3.My favourite colour is blue
4. I believe in love

5. I hate people who bully.

6. I love to sing and dance

7. I love to watch movies

My nominees for the Liebster Award are:

  1. Kurian
  2. Feelslikehome
  3. Kamal
  4. dothething
  5. Delblogger
  6. Brittany
  7. Momsonthego
  8. Ashleyherblog
  9. Myliron
  10. Thatcurlygirly                                                Answers to Dynaxty questions?

1. What does life mean to you?    Answer: Life means everything to me

2. Have you ever had a near death experience? If yes pls brief us about it Answer: Yes, but one day I will brief you.

3. What’s your birthday date?      Answer: 9July

4. Your favourite football team is ?Answer: None am not a fan of soccer

5. Your favourite quote is ?            Answer:I was sculpted from nothing into Something

6. If you could go anywhere in the world where would it be?             Answer: NYC

7. If you find a bag on the street full of 💰 would you take it to the police👮?Answer: No I rather take it to the less privileged

8. Most embarrassing moment.                   Answer:My pants got torn apart on stage while dancing.

9. Your biggest fear?                                        Answer: Disappointing my parents

10. Any regret? If yes what ?            Answer: No

11. Tea or Coffee.                                            Answer: Tea.                                                                 My Questions?

1. Who is your mentor and why?

2. A  symbol for love would be…

3. Do you regret your past?

4. What will you live for?

5.What makes God smile?

6. Describe yourself in two words

7.Your favorite movie ?

8.What have you learned since you started blogging?

9.What is your hobby

10. Do your biggest dream?

11. If you would write a book about yourself, the title would be ?

Thanks for stopping by have a blessed day.

Advertisements

Published by Tashnee V Mavee

Fashion stylist , fashion blogger and Lifestyle blogger

17 thoughts on “The Liebster Award #2

Leave a Reply to Pooja Thapliyal Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: